Team

onderwijs

Binnen de Psychologische Kring zijn er verschillende teams, elk met hun eigen doeleinden. Team Onderwijs bestaat uit enkele gemotiveerde studenten die de psychologiestudent vertegenwoordigen in verscheidene vergaderingen. Ook organiseren zij tal van andere leuke activiteiten!
Image
Image

wat onderwijs doet voor jou

PAL-Sessies
PAL-Sessies
Lezingen
Lezingen
Vergaderingen
Vergaderingen
Proffenreceptie
Proffenreceptie

Onze PAL-sessies zijn specifiek gericht op onze eerstejaars. PAL staat voor ‘Peer Assisted Learning’ waarbij ouderejaars studenten uitleg geven over een vak en de eerstejaars handvaten aanreiken die hen kunnen helpen bij het studeren.

Team onderwijs probeert steeds om een lezing in het eerste semester en één in het tweede semester (meestal tijdens Onderwijze Week) te organiseren. De thema’s van de lezingen kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar zijn uiteraard steeds gelinkt aan psychologie. Lezingen kunnen gegeven worden door onze eigen professoren of door externen in het vak.

De Proffenreceptie vindt steeds plaats aan het begin van het academiejaar waarbij professoren en medewerkers van de faculteit uitgenodigd worden om drankje en hapje te nuttigen na de eerste faculteitsraad. De afgelopen jaren was dit steeds een tof informeel contactmoment tussen hen en de twee kringen. Sinds het academiejaar 2019-2020 zijn alle studenten psychologie en pedagogie hier ook op uitgenodigd om hun eigen professoren beter te leren kennen.

Psychologische Kring Leuven VZW

Dekenstraat 2 bus 3701, 3000 Leuven
info@psychokring.be
Ondernemingsnummer: 457.762.992