Build your future

Build Your Future, begin bij de Psychologische Kring!

Build Your Future is onze wervings- en infocampagne voor de kringverkiezingen van 2015. Via deze weg zijn we op zoek naar ambitieuze, getalenteerde, geëngageerde en gemotiveerde studenten die op zoek zijn naar de X-factor in hun studententijd, naar dat ietsje meer! Meer kan je nog te weten komen op onze Meet & Greet met gratis receptie.

Meet & Greet + gratis receptie

Elk jaar organiseren we een Meet & Greet met gratis receptie. Na een korte introductie trakteren we je op een hapje en een drankje om in stijl met elkaar kennis te maken. Ervaren (ex-)kringers zullen je met veel plezier te woord staan, hun ervaringen delen en al je vragen beantwoorden. Ook voorzien we hier een antwoord op een aantal veel gestelde vragen en kan je meer info over de kring vinden op onze infopanelen. Geen nood dus indien je ons niet meteen durft aan te spreken met je vragen, er is genoeg te doen!

Deelname aan dit event verplicht je nergens toe. Indien je nadien toch niet overtuigd bent, blijven we even goede vrienden en verwelkomen we je graag als gast op één van onze vele activiteiten of als klant in onze cursusdienst.

Waarom zou ik bij de Psychologische Kring komen?

  • Het draagt enorm veel bij tot je persoonlijke groei. Je leert er allerlei vaardigheden die je later goed zal kunnen gebruiken: het organiseren van evenementen van A tot Z, presenteren en spreken voor een groep, efficiënt vergaderen, time management, je leert discussiëren en argumenteren, ... Je zou niet de eerste kringer zijn die het tot professor schopt!(*)

    (*) Leuk weetje: Professor Van Mechelen was ooit nog onderwijsverantwoordelijke voor de Psychologische Kring.
  • Je haalt meer uit je studententijd. Je leert de werking van onze universiteit vanbinnen en vanbuiten kennen, je zet je actief in voor de belangen van je medestudenten en probeert hen een zo aangenaam mogelijke studententijd te bezorgen door in te spelen op hun wensen. Als studentenvertegenwoordiger bouw je een persoonlijke band op met je proffen, interessante mensen om later in je netwerk te hebben ;-)
  • Kringers have more fun. Bij al deze verantwoordelijkheden komen natuurlijk ook leuke privileges. Je wordt uitgenodigd op exclusieve feestjes voor de Leuvense kringen, kan samen met medekringers studeren of chillen in ons gezellige kringlokaal en je kan gratis of goedkoop naar activiteiten van andere kringen. En dat zijn maar enkele van de vele leuke extra's die we onze kringers aanbieden! Bovendien zijn je medekringers vaak vrienden voor het leven. Veel ex-kringers houden jaren later nog steeds jaarlijkse reünieweekends!

Wat moet ik kunnen om bij de Psychologische Kring te komen?

Geen buitenaards moeilijke dingen. Met gezond verstand en de goesting om veel bij te leren kom je al heel ver! Sommige kennis of vaardigheden zijn natuurlijk een pluspunt, maar zelfs als je geen bijzondere skills hebt, ben je welkom. Bovendien krijg je heel wat ondersteuning van oud-kringers die je "de knepen van het vak" leren.

Naar wat voor mensen zijn jullie nog op zoek?

Neem snel een kijkje in het menu bovenaan en rechts op deze pagina. Hier vind je een aantal omschrijvingen van taken waarvoor we mensen kunnen gebruiken.

Ik kan of weet dingen die jullie nergens vermelden. Kan ik er dan nog bij?

Denk je ons iets te bieden te hebben dat nergens vermeld wordt? Laat het ons weten! Het lijstje op deze website is niet exhaustief; we staan steeds open voor nieuwe ideeën en medewerkers.

Ik ben overtuigd! Wat moet ik doen?

De Kring zal wanneer de Kiesweek nadert een infosessie organiseren of je stuurt een mailtje naar kiescomite@psychokring.be. We bezorgen je dan de nodige info om je eigen kiesploeg op te starten of contactgegevens van bestaande ploegen waarbij je je kan aansluiten.


 

Contacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992