Onderwijsvertegenwoordiging

Welkom bij Onderwijs!

Op deze pagina zullen we jullie ten gepaste tijden informeren over belangrijke onderwijskundige aangelegenheden en beleidsberichten.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Allereerst verpersoonlijken wij jullie stem tegenover proffen en verdedigen de belangen van de Psychologiestudent binnen de faculteit op allerlei vergaderingen (zie verder). Wij fungeren als aanspreekpunt voor alle vragen in verband met onderwijs. Hierbij vormen jullie onze prioriteit. Daarnaast sturen we afgevaardigden naar LOKO (=Leuvense Overkoepelende KringOrganisatie) om het standpunt van de Psychologische Kring te verdedigen ten opzichte van andere kringen. Op die manier beslissen we mee op de hoogste universitaire niveaus.

Verder staan we de jaar- en richtingsverantwoordelijken bij. Met jaar- of richtingsspecifieke vragen (bv.: problemen met overlap, verandering vak, …) kan je steeds terecht bij deze mensen. Zij kunnen sneller op de bal spelen en melden het ons meteen wanneer er problemen opduiken, die we dan zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Als je vragen hebt, kan je ons altijd een mailtje sturen op ons e-mailadres;onderwijs@psychokring.be.

Hieronder vind je nog enkele handige links in verband met belangrijke Onderwijskundige begrippen waarmee jullie vaak in aanraking zullen komen. Op onze Wiki kunnen jullie overigens terecht voor blok - tips&tricks, samenvattingen en nog veel meer …

Wat is LOKO en wat doen zij?

Info over de Diplomaruimte vind je hier:

- Powerpoint

- Verdere uitleg

Vervroegde examenregeling

ISP en IER? Wablief?


 

Contacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992